*Секое добро од тимот на Варп Спарклс* 

Поседувате богато искуство во вашата област на работа, професионална вештина или хоби, а имате желба благородно да го споделите знаењето и експертизата на голем аудиториум? Сте комуникативна личност што знае да даде одговор на различни прашања? Размислувате како тимски  играч и не дискриминирате? Знаете основни принципи на лојалност, доверба и чесност? Доколку Вашите одговори се ДА, на вистинско место во онлајн мрежата сте! Повелете аплицирајте како Онлајн Тренер на веб платформата на Warp Sparkles. Оваа е супер прилика за да го изградите Вашето веб портфолио и да заработите дополнително. За нас, сите Вие сте голем потенцијал без разлика на пол, раса, припадност, религија, верувања. Ние не познаваме лимити и сме отворени за соработка. За дополнителни прашања, слободно контактирајте не преку е-маил: info@warpsparkles.com или на контакт телефоните кои се наоѓаат во делот КОНТАКТ

Важно: Апликацијата ќе биде разгледана и за истата може да бидете дополнително контактирани директно од основачите на веб платформата, како дел од нашиот протокол за долготрајна и лојална соработка со високо квалификувани Онлајн Тренери.

*Вашите лични податоци ќе се користат само за намената за која аплицирате, за повеќе прочитајте ја политиката за приватност*(поделете со / доколку има повеќе од еден)
(краток опис)

Ниво на познавање англиски јазик