Често Поставувани Прашања

1. Дали можам да рефундирам средства ?

Постапката за рефундирање на средства можете да ја прочитате во Правила и Услови поставени на страната на Варп Спарклс, клаузула 4. Начин на плаќање и рефундирање на средства

2. Зашто нeмам добиено привилегии за тренер и покрај мојата поднесена апликација за “Стани тренер” ?

Апликацијата за тренер е официјална форма која подоцна се разгледува директно од основачите на Варп Спарклс, како дел од нашиот протокол за долготрајна и лојална соработка со високо квалификувани Тренери.

3. Дали може да станам тренер и без претходно искуство како тренер ?

Доколку во апликацијата за Стани тренер не е наведено претходно искуство како тренер, може да бидете дополнително контактирани од основачите на Варп Спарклс за проценка на Вашите вештини и искуство кое го нудите.

4. Дали има лимит на курсеви кои можам да ги купам ?

Лимити не постојат по основ на ова прашање

5. Каде можам да променам Лозинка на мојот профил ?

Лозинката се променува во Моја Сметка > Корисничка Сметка

6. Што доколку ја заборавам Лозинката на мојот профил ?

Заборавената лозинка можете да ја обновите преку Моја Сметка > Заборавена лозинка > или директно на следниот линк: https://www.warpsparkles.com/moja-smetka/lost-password/