Веб Дизајн – вовед во HTML5 и CSS3

Admin bar avatar

Мартин М.
1 оцена
3,000 ден
8 students

Дали знаеше дека HTML е основен јазик на сите веб апликации? Сакате да научите како да креирате сопствена веб страница или апликација? Се наоѓате на вистинското место!

Предзнаење не е потребно, бидејќи се почнува токму од почетоците на HTML.

Според извештајот објавен на 30 септември 2011 година, 34 од најдобрите 100 веб-страници во светот користеле HTML 5, предводено од пребарувачи и социјални мрежи. Друг извештај објавен во август 2013 година покажа дека 153 од Fortune 500 американски компаниите имплементираа HTML5 на нивните веб-страници.

Не губете време, купете го курсот и зголемете го вашето знаење!

Тренер

Admin bar avatar Мартин М.

Повеќе од 8 години искуство во областа на Front End Development и 3 години во областа на Back End Development. Работа на многубројни локални и фриленс проекти покрај полно работно време во една од познатите компании во Македонија. Докажан лидер кој делува проактивно со јасни и ефикасно дефинирани насоки. Самоиницијативност, мулти таскинг, и креативност се само неколку од изразените особини. Кога станува збор за новите технологии и трендови останува само да ви препорачаме да ги следите неговите курсеви.

5.00 врз основа на 1 оцена

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Оцени

  • TeodoraM

    Одличен!

    Одличен курс за сите оние кои навистина сакаат да ги научат HTML5 и CSS3. Убаво објаснати часови и топ ментор!

Информации

  • Времетраење 7 hour
  • Студенти 4
  • Сертификат за завршувањеДа
  • Достапност24/7