Германски јазик за почетници (А1)


Nina Memet
Нема оцена
1,500 ден
0 студент

Јазиците од секогаш биле плус атрибут за личен развој, вработување и персонална вредност.

Германскиот јазик е трет најчесто зборуван во Европа, по  англискиот и францускиот. Доколку сакате да патувате во Германија, доколку сакате да се преселите во Германија, или се подготвувате за тест по германски, а можеби и ви е потребен за работа, или едноставно имате љубов кон германскиот јазик. Тогаш со овој курс од само 4 часа одлично ќе ги совладате и повторите основите на германскиот јазик.

Овој курс е прилагоден за оние кои не знаат ниту еден збор германски, се почнува од основите. По завршувањето на овој онлајн видео курс, ќе можете лесно да го примените во секојдневието и ќе имате одлична основа за понатамошно надоградување.

Не се двоумете, започнете веднаш!

Тренер

Nina Memet

Лингвист и полиглот со долгогодишно работно искуство во областа на јазици, подршка на корисници и тренинг. Активно користи неколку странски јазици секојдневно како и германскиот кој е дел од нејзиниот приватен и професионален живот од многу мала возраст.

0.00 врз основа на 0 оценки

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Информации

  • Времетраење 4 hour
  • Студенти 0
  • Сертификат за завршувањеДа
  • Достапност24/7