Емоционална Интелигенција во професионален свет

Admin bar avatar

Леонида Ризаова
1 оцена
1,500 ден
Пристапот до оваа содржина е заштитен. Ве молиме извршете нарачка со што ќе добиете пристап до целосната содржина.

Информации

  • Времетраење 3 hour
  • Студенти 6
  • Сертификат за завршувањеДа
  • Достапност24/7