Емоционална Интелигенција во професионален свет

Admin bar avatar

Леонида Ризаова
1 оцена
1,500 ден

Информации

  • Времетраење 3 hour
  • Студенти 6
  • Сертификат за завршувањеДа
  • Достапност24/7