Емоционална Интелигенција во професионалниот свет

Admin bar avatar

Леонида Ризаова
Нема оцена
1,500 ден

Информации

  • Времетраење 3 hour
  • Студенти 2
  • Сертификат за завршувањеДа
  • Достапност24/7