Data validation во Microsoft Office365:Excel

Admin bar avatar

Елена Блажевска
3Оцени
Free
54 students

Преку кратко онлајн видео ќе научите како да креирате на брз начин  т.н. drop down копче за селекција, преку Data Validation опцијата  во Excel.

Започнете веднаш!

Доколку сакате да научите повеќе вакви вештини тогаш купете го курсот Основи на Microsoft Office365: Excel.

Линк

Тренер

Admin bar avatar Елена Блажевска

Дипломиран Економист по Интернационална Трговија со долго годишно работно искуство во областа на логистика, планирање и набавки и скромно познавање во областа на банкарство. Креативност, проактивност, прецизност, ефикасност, комуникативност, доверливост се дел од способностите кои ги поседува. Професионален и инспиративен лидер со голем спектар на едукативни теми за споделување. Jасни и ефективни насоки за обука се оние кои ги почитува и практикува. За поддршка и консултација можете да ја побарате во секое време.

5.00 врз основа на 3 оценки

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Оцени

 • Elena

  odlicno

 • Burbuqealiu

  Burbuqe Aliu

  Odlicna obuka za site nas..
 • Aleksandra Zekic

  "Data validation во Excel"

  Одличен начин на стекнување нови знаења преку видеа.

Информации

 • Времетраење 5 minute
 • Студенти 27
 • Сертификат за завршувањеДа
 • Достапност24/7