21 март 2020


7 придобивки од онлајн курсеви

  Ако го читате текстов, значи веќе сте информирани за нашата платформа и веројатно размислувате за некој од нашите онлајн-курсеви. Но – можеби нешто сè уште ве кочи;…
21 март 2020


Колку го познавате мајчиниот јазик?

  Има разлика меѓу „сфаќа“ и „сваќа“. Има и меѓу „Отидов да јадам луѓе“ и „Отидов да јадам, луѓе“. Во вториот случај една запирка спасува животи. Веруваме…
17 март 2020


50% попуст со купон: sedidoma

  Четиринаесет дена? Цел месец? Неколку месеци? Во време кога целиот свет е во костец со коронавирусот – затворени училишта, испразнети маркети, милиони луѓе во самоизолација и неверојатна…
26 мај 2019


Веб професионално портфолио!

  Замислете си во моментов да го слушате и гледате видео записот на вашиот кариерен идол од некое изминато време. Кариерен идол, не толку познат за светот, но…